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Citrus junos fractions Decrease Alcohol-induced Liver Damage and Influence Lipid Metabolism in Alcohol-fed Rats
환경생물
2004 .01
유자의 부위별 영양성분과 생리활성
한국지역사회생활과학회 학술대회 자료집
2008 .10
In vitro Effects of the complex of Korean Citrus junos and Medicinal Herbs on the Cell Growth in CCD-986sk Human Fibroblast Cell Line
환경생물
2004 .01
유자분말을 첨가한 증편의 관능적 특성
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2019 .10
2단계 발효에 의한 포도식초와 재래식 포도식초의 품질 비교 ( The Quality Comparison of Grape Vinegar by Two Stages Fermentation with Traditional Grape Vinegar )
동아시아식생활학회지
1998 .12
Analysis of Physicochemical Properties and Gas Chromatography of Citron (Yuza) Essential Oils : Preliminary Test for the Korean Standard on Oil of Citron (Yuza: Yuzu), Korean Koheung Type (Citrus junos Sieb. Ex Tanaka)
한국분석과학회 학술대회
2011 .11
Effects of Korean Citrus junos and Medicinal Herbs on Liver protection and lipid metabolism of Alcohol Fed rats
환경생물
2004 .01
제주 감귤식초 발효균주 선발
한국식품조리과학회지
2005 .01
양파를 이용한 기능성 식초의 제조
한국생명과학회 심포지움
2003 .10
Gluconacetobacter hansenii CV1에 의해 발효된 감귤식초의 관능적 특성
한국식품조리과학회지
2005 .01
유자분말을 첨가한 증편의 관능특성 연구
동아시아식생활학회지
2020 .06
다시마 추출액을 이용한 식초 제조 ( Processing of Vinegar Using the Sea Tangle ( Laminaria japonica ) Extract )
생명과학회지
2001 .06
Antioxidant Activity from functional compounds in various cultivars of Yuza : Citrus junos Seib ex TANAKA
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
2단계 발효를 통한 양파 식초 제조
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
솔순 발효액의 특성 및 식초 개발 연구
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
반응표면분석에 의한 단감식초 제조조건의 모니터링 ( Monitoring for the Fermentation Condition Conditions of Sweet Persimmon Vinegar using Response Surface Methodology )
동아시아식생활학회지
1998 .03
농가 자가발효에 의한 사과식초의 생산 ( Fermentation of Apple Vinegar in the Farmhouse )
동아시아식생활학회지
1994 .01
포도 식초 첨가 건강음료 개발
한국지역사회생활과학회지
2002 .12
유자 첨가 동치미의 이화학적 및 미생물학적 특성
한국식품조리과학회지
1997 .01
Conversion of Citron (Citrus junos) Peel Oil by Enterobacter agglomerans
Journal of Microbiology and Biotechnology
2004 .01
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