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Comparative study on the physical and chemical characteristics of emulsion and suspension polymerized latexes
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
W/O형 에멀젼 중의 O/W/O형 에멀젼 생성
한국식품영양과학회지
1990 .12
Formula Optimization of a Perilla-canola Oil (O/W) Emulsion and Its Potential Application as an Animal Fat Replacer in Meat Emulsion
한국축산식품학회지
2018 .01
대황 유래 Ethyl Acetate 추출물을 함유하는 Polyvinyl Alcohol Hydrogel의 상처치유 효과
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
The study of canola cake extract on emulsion and oxidative stability in fish oil emulsion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
생분해성 고분자를 이용한 발수 에멀션의 제조 (I) : PLA 및 PBS 에멀션의 제조
펄프·종이기술
2012 .12
아크릴 에멀젼이 도공지 물성에 미치는 영향
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2011 .04
아크릴 에멀젼이 도공지 물성에 미치는 영향
펄프·종이기술
2012 .02
Effects of Partial Beef Fat Replacement with Gelled Emulsion on Functional and Quality Properties of Model System Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2016 .01
Comparison of Emulsion-stabilizing Property between Sodium Caseinate and Whey Protein Concentrate : Susceptibility to Changes in Protein Concentration and pH
Food Science and Biotechnology
2009 .06
폴리비닐 알콜 분해균 Xanthomonas campestris J2Y의 Polyvinyl alcohol oxidase 정제 및 성질
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Effects of Fat Reduction on the Stability, Microstructure, Rheological and Color Characteristics of White-Brined Cheese Emulsion with Different Emulsifying Salt Amounts
한국축산식품학회지
2018 .01
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of Xanthan, Emulsification Temperature, and Environmental Stresses on the Preparation of Water-in-Corn Oil Emulsions Droplets Coated by Polyglycerol Polyricinoleate
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effect of protein and oil concentration on the emulsion stability of soy protein isolate
Applied Biological Chemistry
1992 .01
Influence of pH, Emulsifier Concentration, and Homogenization Condition on the Production of Stable Oil-in-Water Emulsion Droplets Coated with Fish Gelatin
Food Science and Biotechnology
2007 .12
Influence of Salt Concentrations on the Stabilities and Properties of Sodium Caseinate Stabilized Oil-in-Water Emulsions
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Improving Barrier Performance of Cellulosic Paper by Polyvinyl Alcohol Based Polymer Coating
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
셀룰로오스 나노 파이버를 이용한 피커링 에멀젼의 제조
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
비닐아세테이트 에틸렌 공중합체 바인더가 도공지 품질에 미치는 영향(2)
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2013 .10
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