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가열과 비가열 처리를 통한 액젓의 이화학적 특성
동아시아식생활학회지
2013 .02
Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Fermented Soybean Pastes and Application of Manufacturing Fermented Foods
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
동남아산 피시소스를 이용하여 제조한 김치의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2014 .12
Antibacterial Activities of Bacillus sp. Isolation from Soil
한국생명과학회 심포지움
2008 .10
가열 및 비가열 처리 액젓으로 제조한 김치 추출물의 항산화 활성
동아시아식생활학회지
2013 .04
Taxonomic Characteristics of Bacillus sp. KYJ 963 Isolated from Anchovy - jeot and Enzymatic Properties of Its Extracellular Amylase
한국생명과학회 심포지움
2002 .03
Purification and Characterization of Antibacterial Peptide from Bacillus sp. Isolated from Korean Soil
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
Purification and Characterization of a Novel Peptide Antibiotic from Newly Isolated Bacillus sp. CS61
한국미생물학회 학술대회논문집
2011 .05
Paracoccus jeotgali sp. nov., Isolated from Korean Salted and Fermented Shrimp
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Paracoccus jeotgali sp. nov., Isolated from Korean Salted and Fermented Shrimp
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
폐수처리를 위한 Bacillus sp.의 특성 규명
한국생명과학회 학술발표회
2000 .01
Screening and Identification of Bacillus Species Isolated from Traditional Fermented Foods as Potential Probiotics
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Salt-Tolerant Bacterial Community and Their Enzyme Activities in Korean Traditional Salt-Fermented Seafood
한국미생물학회 학술대회논문집
2012 .05
Purification and Characterization of novel fibrinolytic enzyme from Bacillus sp. isolated soils
한국생명과학회 심포지움
2005 .04
In Vitro Characterization and Evaluation of Fermented Microorganisms Isolated from Korean Traditional Fermented Foods for Industrial Applications
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
고추역병 유발병원균 Phytophthora capsici에 대한 Bacillus sp. AM-651의 항진균활성
한국미생물·생명공학회지
2008 .01
Bacillus sp.를 이용한 분뇨처리
생명과학회지
2002 .12
A Novel Extracellular Amylase from Bacillus sp. 111
한국생명과학회 학술발표회
2001 .01
Bacterial Community Successions during Fermentation of Anchovy (Myeolchi-jeot) with Different Anchovy Sizes
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
온도변화에 기인한 토양미생물 우점종의 변화에 관한 연구
환경생물
2011 .01
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