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키토산 올리고당 첨가량에 따른 콩다식의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2005 .06
Free Radical Scavenging Activities of Chitosan Oligosaccharides Produced by Bioreactor
한국생명과학회 학술발표회
2001 .01
NOVEL REGULATION MECHANISM OF CARCINOGENESIS AND ANTI-CARCINOGENESIS IN HPV-MEDIATED CERVICAL CANCER
한국미생물학회 학술대회논문집
1999 .04
Effects of Chitosan Oligosaccharides on Alcohol Metabolism and Antioxidative System in Rats after Acute Alcohol Intake
한국생명과학회 심포지움
2003 .10
Molecular Aspects of Liver Carcinogenesis
생명과학
1994 .01
Structural Determination of Oligosaccharide in Glycoproteins
한국미생물학회 학술대회논문집
2004 .05
급원과 분자량이 다른 Chitosan과 N,O-Carboxymethyl Chitosan이 지방대사에 미치는 영향
한국영양학회지
1997 .09
분자량이 다른 키토산이 흰쥐의 지방대사에 미치는 영향
한국영양학회지
1998 .02
올리고당의 첨가가 토마토잼의 품질특성에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
1997 .01
급원과 분자량이 다른 Chitosan과 N,O-Carboxymethyl Chitosan이 Cadmium중독에 미치는 영향
한국영양학회지
1997 .09
수용성 키토산 첨가에 따른 스폰지 케이크의 저장 중 품질 특성
한국생활과학회지
2012 .06
Analysis of Human Milk Oligosaccharides and Their Utilization by Bifidobacterium
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
Antimicrobial Activity of Hetero-Chitosans and Their Oligosaccharides withDifferent Molecular Weights
Journal of Microbiology and Biotechnology
2004 .01
Preparation of Hetero-Chitooligosaccharides and Their Antimicrobial Activityon Vibrio parahaemolyticus
Journal of Microbiology and Biotechnology
2004 .01
키틴ㆍ키토산 및 그 올리고당의 면역작용에 의한 항종양 활성 ( Antitumor Activities by Immunological Function of Chitin , Chitosan and Their Oligosaccharides )
생명과학회지
1997 .06
Control and Mechanism of Tumor Promotion in UV-Carcinogenesis
Journal of photoscience : an international journal officail organ of the korean society of photoscience
2002 .01
Quality Characteristics of Flour Dasik Affected by the Amounts of Honey and Oligosaccharide and by the Heating Methods
한국식품조리과학회 학술대회지
2003 .01
Chemopreventive Effect of Chitosan Oligosaccharide Against Colon Carcinogenesis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2007 .01
The Effect of Bifidobacteria and Various Oligosaccharides Consumption on the Risk of Colon Cancer in Rats
Nutritional Sciences
2005 .11
Soybean Oligosaccharide Reduces Oxidative Stress in Streptozotocin-injected Rats
Nutritional Sciences
2003 .05
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