지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
CONCLUSIONS
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[S12-2] Soy Isoflavones and Bone Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Soy Isoflavones have Influence on Cadmium Toxicity in Bone
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2004 .01
이소플라본 보충이 난소절제 흰쥐의 골대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .08
[S13-3] Isoflavone and Bone Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Preventive Effect of Soy Isoflavones on Cadmium-induced Bone Loss
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2004 .01
[PL-2] Skeletal Effects of Soy Isoflavones in Humans : Bone Mineral Density
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[S1-4] Current Studies of Isoflavone Efficacy (Focus on Bone Health)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
사료 내 Isoflavone 및 항산화 물질 첨가에 의한 양계 생산성과 항산화작용에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
Soy Isoflavones and Soyasaponins: Characteristics and Physiological Functions
Applied Biological Chemistry
2005 .01
[P9-12] The Effect of Magnesium Supplementation on Bone Mineral Density, Bone Strength and Bone Metabolism Parameters in Growing Female Rats Fed with Diets Containing Different Calcium Levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[S12-3] Molecular Mechanisms of Soy Isoflavones on the Development of Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
발아콩에서 대사유도물질 처리에 의한 isoflavone 대사 관련 유전자 IFS와 IFR의 발현 양상과 isoflavone 생합성 변화
한국육종학회지
2007 .01
재배 콩나물 저장 중 온도처리가 isoflavone 함량에 미치는 영향
경북대농학지
2008 .01
Effects of Soy Extract and Sex on Serum and Liver Lipid Levels of the Rat
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Age - Related Male Osteoporosis, and Soy, Its Alternative Therapy
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .09
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Preventing of Bone Loss in Ovariectomized Rats by Salvia miltiorrhiza Radix Root Extract
Journal of Food Science and Nutrition
2005 .06
0