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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGEMENTS
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Physicochemical Properties of Gamma-Irradiated Corn Starch
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Effects of Gamma Irradiation on Physicochemical and Textural Properties of Starches
Food Science and Biotechnology
2003 .10
감마선 조사가 전분류의 점도 및 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .08
한국의 녹말 산업 발달사
식품과학과 산업
2018 .03
Functional Characterization of Native Starches through Thermal and Rheological Analysis
Applied Biological Chemistry
2012 .01
감마선을 이용한 변성전분의 개발
한국식품과학회지
1996 .06
Effect of Low Level of Starch Acetylation on Physicochemical Properties of Potato Starch
Food Science and Biotechnology
2009 .02
저선량 감마선 조사가 옥수수 녹말의 이화학 성질 및 저항전분 생성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .06
Effect of Microwave Irradiation on Crystallinity and Pasting Viscosity of Corn Starches Different in Amylose Content
Food Science and Biotechnology
2007 .10
[P1-09] Effects of Gamma-Irradiation and Lintnerization on Physicochemical Properties of Cross-Linked Maize Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
지류 문화재 보존처리용 전분계 풀의 특성 (제1보) : 전분의 종류에 따른 접착 특성
펄프·종이기술
2013 .08
옥수수 전분추출 공정개선을 위한 감마선 이용
한국식품과학회지
1995 .02
Changes in Pasting and Fluid Properties of Corn and Rice Starches after Physical Modification by Planetary Mill
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Estimation of Resistant Starch Content of High-amylose Corn Starch
Food Science and Biotechnology
2004 .02
내첨 전분을 이용한 표면사이징 대체에 관한 기초연구(제1보)
펄프·종이기술
2009 .06
변성 감자 전분의 노화와 팽윤력
Applied Biological Chemistry
1992 .01
도토리 녹말의 이용에 관한 연구 -제 1 보 도토리 녹말의특성-
Applied Biological Chemistry
1975 .01
Physical and Molecular Characteristics of Cowpea and Acorn Starches in Comparison with Corn and Potato Starches
Food Science and Biotechnology
1998 .12
Properties of Corn Starches Isolated from Irradiated Glutinous and Non - Glutinous Corn Grains
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .03
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