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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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단백식이 조건을 달리하여 성장시킨 흰쥐에 Bromobenzene 투여가 간손상에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .12
Effect of Various Dietary Protein Levels on Growth and Body Composition of Young Common Carp Reared in Recirculating System
한국양식학회지
2000 .03
Effect of Methanethiol on the Xanthine Oxidase Activity of Liver and Serum in Rats
한국식품영양과학회지
1991 .06
Dietary Protein Requirement for Young Far Eastern Catfish Silurus asotus
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
식이성 단백질 함량에 따른 흰쥐에 사염화탄소 투여시 Lipoprotein 분획비의 변동
한국식품영양과학회지
1993 .05
병아리에서 蛋白質의 生物的利用性과 尿中窒素化合物의 排泄에 미치는 非蛋白態窒素의 影響
한국가금학회지
1985 .05
치어기 황복(Takifugu obscurus) 사료 내 에너지에 대한 적정 단백질 비 평가
수산해양교육연구
2014 .08
Effects of Protein and Lipid Levels in Extruded Pellets on the Growth and Body Composition of the Olive Flounder Paralichthys olivaceus during the Summer and Winter Seasons
Fisheries and Aquatic Sciences
2009 .01
저 및 표준단백식이로 성장시킨 흰쥐에 Toluene 투여가 간 손상에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1996 .12
치어기 황복(Takifugu obscurus) 사료 내 적정 단백질 함량
수산해양교육연구
2014 .08
Effects of Lowering the Dietary Levels of Energy, Protein and Amino Acid (Methionine and Cysteine) on the Performance of Laying Hens
한국가금학회지
2017 .06
Effects of High-Protein Diet and/or Resveratrol Supplementation on the Immune Response of Irradiated Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .09
[P6-04] Effect of Grape Seed Diet on Lipid Metabolism in Rats Fed High-Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
조피볼락 육성용 배합사료와 시판사료의 사육효과 비교
한국양식학회지
1996 .11
Protein and Phosphorus Availabilities of Five Different Dietary Protein Sources in Juvenile Olive flounder (Paralichthys olivaceus) as Determined by Growth Performance and Phosphorus Retention
한국양식학회지
2003 .05
[P8-323] Preventive Effect of Perilla Oil, Dietary n-3 Fatty Acid on Histological Brain Damage in Apo E(-/-) Mice Fed High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
흰쥐에 있어서 구기자 추출물 첨가식이가 간조직의 유해산소 및 알콜대사 효소활성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .08
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