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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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Effect of Sucrose Addition on Rheological Properties of Ternary Gum Mixtures of Xanthan Gum, Guar Gum and Carboxymethyl Cellulose
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of NaCl Addition on Synergistic Interaction of Binary Mixtures of Xanthan Gum/Guar Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Polygalacturonase의 활성 증진 및 이를 이용한 식물 단세포 제조 방법
한국식품영양과학회지
2007 .12
Effect of Cellulose Gums on Rheology of Binary Mixtures of Xanthan Gum and Locust Bean Gum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Flow and Dynamic Rheological Properties of Ternary systems of Xanthan Gum, Guar Gum, and HPMC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Guar Gum이 순두부찌개 소스의 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2015 .03
Rheological Differences of Waxy Barley Flour Dispersions Mixed with Various Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Effect of Storage Temperature on Dynamic Rheological Properties of Hot Pepper⁃Soybean Pastes Mixed with Guar Gum and Xanthan Gum
Food Science and Biotechnology
2007 .06
Rheological Characterization of Binary System of Xanthan Gum and Locust Bean Gum: Effect of NaCl
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Yield Stress of Xanthan Gum-Based Binary Gum Mixtures with Vane Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Rheological and Pasting Properties of Naked Barley Flour as Modified by Guar, Xanthan, and Locust Bean Gums
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Guar gum을 활용한 마이크로파티클 보류시스템
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
1999 .11
면 수초지의 지력 및 보류 향상을 위한 첨가제의 적용(제2보) : 첨가제에 따른 면 수초지의 내구성 시험
펄프·종이기술
2014 .02
Development and Characterization of Guar Gum Film Esterified with Citric Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Xanthan gum의 생산과 응용
식품공업
1978 .01
Effect of Guar Gum on Rheological Properties of Acorn Flour Dispersions
Food Science and Biotechnology
2005 .04
Rheological Properties of Waxy Rice Starch-Gum Mixtures in Steady and Dynamic Shear
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .09
Textural Properties and Structures of Wheat and Maize Starch-Gum Mixed Gels During Storage
Food Science and Biotechnology
2008 .02
Effects of guar gum on the quality of soft tofu stew sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
몇가지 천연 및 합성 고무질이 Sodium Caseinate의 거품성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1994 .01
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