지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Epizootiology
Etiology
Development of monoclonal antibodies
Diagnostic Methods
Discussion
Conclusions
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
CHARACTERIZATION OF THE ENVELOPE PROTEIN VP51B OF SHRIMP WHITE SPOT SYNDROME VIRUS (WSSV)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Assessment of bivalve as a white spot syndrome virus(WSSV) transmitter to healthy shrimp by cohabitation method
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Highly contaminated white spot syndrome virus(WSSV) in ready-to-use shrimps and cultured shellfish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
High-throughput SNP 분자표지 개발을 통한 배추 MAB 육종체계 구축
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Detection of two viral pathogens, infectious hypodermal and hematopoietic necrosis virus (IHHNV) and white spot syndrome virus (WSSV), from imported white leg shrimp
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
THE ROLE OF WHITE SPOT SYNDROME VIRUS (WSSV) GENE 183/184 IN WSSV INFECTION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Development and Evaluation of an Immunochromatographic Assay for Screening Listeria spp. in Pork and Milk
Food Science and Biotechnology
2007 .08
새우(Penaeus aztecus)의 알러지 억제를 위한 감마선 조사
한국식품영양과학회지
2000 .06
Real-time PCR Quantification of White Spot Syndrome Virus (WSSV) and Hepatopancreatic Parvovirus (HPV) Loads in Shrimp and Seawaters of Shrimp Ponds on the West Coast of South Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2008 .01
돼지난자 투명대의 단일클론 항체 생산 및 특성화
한국수정란이식학회지
1996 .01
황복과 새우의 복합사육시 황복에 의한 흰반점바이러스(WSSV) 감염 새우의 선택적 포식 효과
한국양식학회지
2007 .11
IMPACT OF COINFECTION WITH Vibrio parahaemolyticus AND WHITE SPOT SYNDROME VIRUS (WSSV) ON THE SURVIVAL OF PENAEID SHRIMP Litopenaeus vannamei
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
MANAGING DISEASES IN NON-NATIVE SHRIMP POPULATIONS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
DISCOVERY OF THE IMMUNE RELATED GENES IN RESPONSE TO WHITE SPOT SYNDROME VIRUS INFECTION IN CHINESE SHRIMP Fenneropenaeus chinensis THROUGH MICROARRAY
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Evaluation of commercial kits for detection of shrimp allergens in kimchi and salted-fermented shrimp
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
유통 중인 새우젓의 미생물학적 오염도 및 안전성 평가
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
0