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이용수
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A New Method to Quantify Contents of Stone Cell in Pear Flesh
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
배 신고의 석세포 함량이 과실품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
Effect of Nano-silver Coated Pear Bag on the Quality of ‘Niitaka’ Pears
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
‘신고’ 배 과육 내 석세포 형성의 해부학적 관찰
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .12
Total Polyphenol Content and Antioxidant Activity of Organic Versus Conventional Fruit in 'Niitaka' Pear
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Short-term Exposure and Removal of Ethylene May Affect Fruit Quality in Niitaka Pears
한국원예학회 학술발표요지
2007 .06
게르마늄 처리가 배 '신고' 과실품질 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .10
친환경농자재 처리가 배과수원 토양 및 과실품질에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2010 .01
Fruit-Appearance Improvement by Filter-Attached Paper Bag in ‘Niitaka’ Pear
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Occurrence Causes of Abnormal Skin Stain in 'Niitaka' Pear Fruits during Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
유기질 멀칭이 배 '신고' 나무의 과실 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2010 .08
Antioxidant activity of Various Solvent Extract from Stone Cell of Pear Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Relationship Between Outer Appearance and Inner Characteristics in ‘Niitaka’ Pear Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Fruit Characteristics in Relation to Flesh Pithy Symptom and Responses of Storage Temperatures in Niitaka Pear
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Quality Characteristics of Sikhye with Pear(var. Shingo, Niitaka pear) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Exocarp Development Related to Fruit Skin Disorders in ‘Niitaka’ Pear Fruit
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Integrated Control for Abnormal Skin Stain in Niitaka Pear Fruits during Growing Season
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Comparison of Fruit Quality and Insect Control in the ‘Niitaka’ Pear for Export between Paper Bags with Different Absorbance Ranges
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
배의 과육내 석세포 간이 측정법 개발
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
‘신고’ 저장 전 예열처리가 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
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