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Seasonal Changes in Fruit Growth and Development of Some Asian Pear (Pyrus serotina Rehd.) Genotypes
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Scion/Rootstock Interaction Determine Tree Size, Grafting Success, Early Performance, Vegetative Growth and Efficiency of Nutrient Uptake of Some Asian Pear Cultivars (Pyrus serotina Rehd.) on European Pear (Pyrus communis L.) Seedling Rootstocks under Tehran Environmental Conditions
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Study of Proline, Total Soluble Sugar and Chlorophyll a and b Changes in Nine Asian Pear (Pyrus serotina Rehd.) Genotypes under Drought Stress
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Preharvest, Harvest and Postharvest Factors on the Quality and Internal Browning of Asian pear (Pyrus serotina Rehd.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
카네이션 품종의 동위효소(Peroxidase and Esterase) 분석에 의한 분류
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
콩나물 Peroxidase의 효소적 특성
한국식품영양과학회지
1999 .01
Study on Nitrogen Translocation in Apple and Pyrus serotina Pear by Post-Harvest Urea Foliar Application
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1966 .10
Characterization and Changes in Polyphenol Oxidase from Pear Fruits (Pyrus, bretschneideri Rehd) during Development and Storage
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
우리나라 野生배와 在來배의 특성에 관한 연구 : 전기 영동을 이용한 동위효소 분석에 관하여
한국원예학회 학술발표요지
1994 .10
Peroxidase Inactivation by Covalent Modification with Phenoxyl Radical during Phenol Oxidation
Applied Biological Chemistry
2014 .01
Postharvest Fruit Physicochemical Changes and Properties of Asian (Pyrus serotina Rehd.) and European (Pyrus communis L.) Pear Cultivars
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .08
사과 Peroxidase의 분리 및 특성
한국식품과학회지
1991 .08
동해가 무화과 잎눈 형성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
12. 多變量解析과 同位酵素 分析에 依한 自生種 및 栽培種 배나무屬 植物의 分類學的 硏究 : Ⅱ. 葉內 同位酵素 分析에 依한 分類
한국원예학회 학술발표요지
1992 .04
110℃ 이상에서의 Peroxidase의 열에 의한 불활성화
한국식품과학회지
1977 .06
梨 柚膚果現象 抵抗性臺木(Pyrus betulaefolia B.)과 感受性臺木(Pyrus serotina R.)의 水分 및 鹽基의 吸收에 關한 硏究
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1978 .05
Purification and Characterization of Peroxidase Isozyme C from Mung Bean
Applied Biological Chemistry
1987 .01
Genetic Connection between Some Persian and Far East Germplasms of Pyrus Assessed by SSR Markers
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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