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이용수
1996
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
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Classification of Pyrus pyrifolia Cultivars Using Random Amplified Polymorphic DNA : 1. Optimization of PCR Program for Classifying Pear Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Classification and Identification of Pyrus pyrifolia Using RAPD
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2000 .04
RAPD를 이용한 복숭아 품종의 분류
한국원예학회 학술발표요지
1995 .10
RAPD를 이용한 감귤류의 품종분류
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
RAPD를 이용한 배 품종의 유연관계 분석
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
Utilization of RAPD for Classification of Grape (Vitis spp.) Cultivars
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1998 .12
RAPD 표지를 이용한 사과 품종의 분류
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1995 .12
RAPD를 利用한 사과 品種의 分類와 品種 判別 標識의 選拔 : RAPD를 利用한 사과 品種의 分類
한국원예학회 학술발표요지
1994 .10
Development RAPD Marker for Identification in Pear Cultivars Breeded in Korea
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
RAPD를 이용한 무궁화 품종분류
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
RAPD를 이용한 사과 품종의 유연관계 분석
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
RAPD를 利用한 사과 品種의 分類와 品種 判別 標識의 選拔 : 사과나무의 RAPD 條件 究明
한국원예학회 학술발표요지
1994 .10
SCARs Markers Derived from RAPD for Cultivar Identification in Pyrus pyrifolia
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2000 .04
RAPD법을 이용한 딸기의 품종구분
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
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