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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
문헌
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Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
국내산 밀의 품종별에 따른 아미노산, 구성당 및 무기질 조성
한국식품영양과학회지
1997 .04
총체맥류 분쇄 사일리지 조제를 위한 적정 수확시기
한국초지조사료학회지
2017 .01
Prediction of Bread-Making Properties Using Intrinsic Wheat Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Differential induction of allergy responses by low molecular weight wheat proteins from six wheat cultivars
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
분자표지인자를 이용한 밀 연구 현황과 국산 밀의 연구 방향
한국육종학회지
2013 .01
밀의 도정 및 발효 균주에 따른 우리밀 메주의 품질특성
Food Science and Preservation
2012 .12
우리밀 기능성 소재로서 청밀에 대하여
식품산업과 영양
2016 .12
밀의 경도가 밀가루 제품에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1991 .12
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
국산밀 제분부산물을 첨가한 고식이섬유빵의 품질 특성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
Relationship of Soil Cadmium Content and Wheat Grain Cadmium Concentration in some Wheat Cultivated Regions of Iran
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
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