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Selection of Biocontrol Agents Against Cucumber Gray Mold Using Epiphytic Fungi
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2003 .10
Development and evaluation of a model for management of plant pests in organic cucumber cultivation
한국유기농업학회지
2011 .01
Characterization of Bacillus sp. as Multi-Biocontrol Agent
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Culture extract from Schizophyllum commune controlled anthracnose in pepper plants and altered phyllosphere microbiome under field condition
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Biological Control for Long Term Postharvest Storage of Cirtus spp
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Screening and Development of a Biocontrol Agent against Gray Blight and Anthracnose on Tea Plants
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2005 .04
Biocontrol of Cucumber Powdery Mildew by Culture Filtrate of Bacillus amyloliquefaciens M27
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2012 .11
Quantitative analysis of Bacillus subtilis S37-2, a Biocontrol Agent in Three Different Soil Textures
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Biocontrol Effects of Cucumber Downy Mildew by Biofungicides Registered in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2011 .11
Dual biocontrol potential of the entomopathogenic fungus, Isaria javanica, on aphids and plant fungal pathogens
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
A more Comprehensive Approach for Selection of Biocontrol Microorganisms
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2006 .10
Effect of selective supplementation on a biocontrol bacteria mixture for controlling soil borne plant pathogens
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
미생물을 이용한 토양병의 생물적 방제
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2007 .04
Improvement of Biological Control against Bacterial Wilt by the Combination of Biocontrol Agents with Different Mechanisms of Action
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
미생물제의 처리가 오이의 생육과 저장성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
Global marketing trend and outlook for biocontrol
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .04
Evaluation of the Microbial Quality in Cucumber and Environment cultivated in Gyeonggi and Ganwon Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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