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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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김치젖산균에 의한 당근 발효음료의 물리화학적 성질
한국식품영양과학회지
2008 .02
인상과 당근 즙액 첨가 참취녹즙이 흰쥐의 혈청지질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .12
Physicochemical Property and Effect of the Antioxidant Activity From Citrus and Carrot Mixed Beverage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
레드비트 추출물의 항산화 활성 및 레드비트를 첨가한 돈육패티의 냉장저장 중 이화학적 성상 및 미생물의 변화
한국축산식품학회지
2012 .01
The Assessment of Red Beet as a Natural Colorant, and Evaluation of Quality Properties of Emulsified Pork Sausage Containing Red Beet Powder during Cold Storage
한국축산식품학회지
2014 .01
Effects of Pre-Converted Nitrite from Red Beet and Ascorbic Acid on Quality Characteristics in Meat Emulsions
한국축산식품학회지
2017 .01
Effect of Various Freezing Systems on Physicochemical Properties of Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Carrot-Green Manure Crop Rotation for Improving Carrot Quality and Yield
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Changes in Color Parameters of Clarified Apple and Carrot Blend Juice Using Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Evaluation of Quality of Different Carrot Genotypes by Cluster Analysis Method Using NOSA
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Influence of Processing on Quality of Carrot Juice
한국식품과학회지
1988 .10
고전압 square wave pulse를 이용한 당근 주스의 살균 및 저장 중 품질 변화
한국식품과학회지
2007 .10
Effect of different cooking methods on the quality and antioxidant activity of black carrot during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
당근 1代雜種 品種育成 : 당근 種子輸出用 品種開發
한국원예학회 학술발표요지
1994 .10
당근의 재배지역별 부위별 휘발성 Terpenoids 함량 비교
한국식품과학회지
1998 .04
Effects of Different Blanching Methods on the Quality Characteristics of Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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