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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
ACKNOWLEDGMENTS
REFERENCE
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Optimization of the Processing Conditions for Heated Garlic Juice by Response Surface Methodology
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .12
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
Isolation and Identification of an Antioxidant Substance from Heated Garlic (Allium sativum L.)
Food Science and Biotechnology
2007 .12
과채류의 항산화 활성에 미치는 열처리 효과
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2008 .04
4차원 반응표면분석을 통한 맥문동의 이화학적 특성 모니터링
Food Science and Preservation
2012 .08
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
생마늘즙과 열처리 마늘즙의 항균활성 비교
한국식품과학회지
2003 .06
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2019 .10
마늘즙 첨가 요구르트의 품질특성 및 항생제 저항성 황색포도상구균 KCCM 40510 억제활성
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2009 .01
Effects of Red Ginseng Intake on Muscle Injury Due to Eccentric Exercise
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Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Utilization of Pectinase Cocktail and High Hydrostatic Pressure for the Production of Aged Black Garlic Juice with Improved Nutritional Value
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .09
Biodiversity of Total Phenolics, Antioxidant Capacity, and Juice Quality in Apple Cider Taxa
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2008 .12
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한국식품과학회지
2008 .02
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한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
추출 방법에 따른 포도 추출액의 품질 특성과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2013 .12
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
HR Development of SAMSUNG Electronics
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
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