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Deficiency Symptoms and Critical Levels of Potassium and Magnesium in Satsuma Mandarin (Citrus unshiu Marc.) from Long-term Non-Fertilization
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Citrus Industry in Korea
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Technology Development for Early Production of High Quality Satsuma Mandarin
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Temperature Comparison in Cultivation Area of Satsuma Mandarin of Korea and Japan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
溫州蜜柑 收穫前後의 尿素 葉面施肥가 葉中成分과 耐寒性에 미치는 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1996 .02
温州蜜柑 收穫前後의 尿素 葉面施肥가 葉中成分과 耐寒性에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1988 .02
감귤대목이 온주밀감 생육 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2004 .05
감귤원 해거리경감 주요기술이 생육 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Effect of Long-term non-Fertilization with N, P, K on Soil Chemical Properties, Yield and Fruit Quality of Satsuma Mandarin (Citrus unshiu Marc.)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Prediction of Cultivation Area of Satsuma Mandarin in Korea by Global Warming Effect
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
온주밀감 노지월동수확재배 시 품종에 따른 과실특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2001 .05
Transformation of Transgenic ‘Miyagawa’ Satsuma Mandarin (Citrus unshiu ) Using a Protoplast-GFP Transformation System
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
감귤 정유 처리를 통한 온주밀감의 저장 중 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Quality Improvement of Very Early Satsuma Mandarin by Soil Mulching of Poly Porous Reflective Film in Citrus Orchard
한국원예학회 학술발표요지
2010 .10
Effect of Carbohydrate on Reducing Alternate Bearing of Satsuma Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effect of Rates and Application Methods of Zinc on Yield, Fruit Qualities of Satsuma Mandarin
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Development of Suitable Vinyl Package for Satsuma Mandarin Cultivated in Plastic House
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Increasing Factors of Juice Brix for Microbially-Fermented Compost on Sustainable Orchard in Satsuma Mandarin (Citrus unshiu cv. Mori Wase)
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Postharvest Treatment on Satsuma Mandarins for Reduction of Acidity
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
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