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제주도 초지피복 기생화산("오름")의 방위별 일 최고기온 분포
한국농림기상학회지
2008 .01
제주지방에서의 당근 적품종 선발
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2001 .11
인상과 당근 즙액 첨가 참취녹즙이 흰쥐의 혈청지질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .12
제주 지방에서 당근 재배품종의 특성평가
생물환경조절학회지
2002 .09
제주 지방에서의 봄당근 재배 시 파종기와 우량품종선발
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
자색당근 첨가가 돈육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2018 .01
Effects of Different Blanching Methods on the Quality Characteristics of Carrot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of Carrot-Green Manure Crop Rotation for Improving Carrot Quality and Yield
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Soil Governs Culture of Jeju Island, Korea
한국토양비료학회 세미나
2012 .06
Characterization of microbial resources of Jeju Island
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Evaluation of Quality of Different Carrot Genotypes by Cluster Analysis Method Using NOSA
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic and Convention Fresh Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Dehydration Reduces Crack Development in IQF “Baby Carrots”
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The Characteristics and Antioxidant Activity of Propolis Collected on Jeju Island, Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Technology Road Map for Functional Food Industry in Jeju Island
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Characteristics of a New Kiwifruit Variety Jecy Sweet Cultivated in Jeju Island
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effect of Various Freezing Systems on Physicochemical Properties of Carrots
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
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