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이용수
2010
Abstract
1. Introduction
2. Materials and Methods
3. Results and Discussion
4. Conclusions
References
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TAED Activated Hydrogen Peroxide Bleaching of Hardwood Kraft Pulp with Adsorbed Birch Xylan
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2010 .10
The Effect of Hydrogen Peroxide Bleaching on the Properties of Unbleached Hardwood Kraft Pulp Adsorbed with Birchwood Xylan
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2011 .04
Studies on the Bleaching Efficiency in Newsprint Using Formamidine Sulfinic Acid
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2006 .06
Modeling Hydrogen Peroxide Bleaching Process to Predict Optical Properties of a Bleached CMP Pulp
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2006 .06
과산화수소와 초음파 표백 시스템에 따른 닥나무 펄프의 표백 효율 특성
펄프·종이기술
2012 .02
Modeling and Optimizing Brightness Development in Peroxide Bleaching of Thermomechanical Pulp
펄프·종이기술
1999 .12
Optimizing and Modeling Brightness Development on Peroxide Bleaching of Thermomechanical Pulp
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
1999 .11
Installing Ozone Bleaching and Hot Acid Treatment at NPI Mills
한국펄프종이학회 기타 간행물
2006 .06
탈묵펄프용 표백약품에 따른 표백 특성 및 표백폐수의 환경부하 영향
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2015 .02
소나무로 제조된 열기계펄프의 표백 시 수산화마그네슘의 효과 연구
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2017 .04
소나무로 제조된 화학열기계펄프의 표백 시 가성소다와 수산화마그네슘의 효과 연구
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2017 .08
Bleaching of Kraft Pulp with Lignin - Degrading Enzymes
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1997 .06
Bleaching of Kraft Pulp with Lignin-Degrading Enzymes
펄프·종이기술 국제 세미나
1996 .01
[연구논문]Thiourea 첨가에 의한 MOW의 산화-환원 연속 표백
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2002 .10
닥 섬유의 과산화수소 표백 효율 및 환경부하 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2013 .10
TMP의 과산화수소 표백조건에 따른 백색도 및 환경부하 평가
펄프·종이기술
2014 .06
Effect of Xylanase Pre- and Post-Treatment on oxygen Bleaching of Oak Kraft Pulp
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
1999 .11
공해감소를 위한 크라프트펄프의 과산화수소 표백 ( Hydrogen Peroxide Bleaching of Kraft Pulp for the Reduction of Pollution Loads )
펄프·종이기술
1985 .04
사탕수수 부산물 펄프의 DEDP 표백 시 킬레이트 전처리가 표백 효율에 미치는 영향
펄프·종이기술
2015 .08
과수표백 촉진제를 활용한 표백효율 향상 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2014 .10
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