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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Functional Components of Red Cabbage Seed Sprouts during Germination and Postharvest Storage as Affected by Irradiation of Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Improving the Food Safety of Seed Sprouts Through Irradiation Treatment
Food Science and Biotechnology
2007 .04
[P1-29] Nutritional Quality of Red Radish Sprouts Grown from Irradiated Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Soybean Seeds Damaged by Riptortus Clavatus (Thunberg) Reduce Seed Vigor and Quality of Bean Sprout Produce
한국육종학회지
2010 .01
Efficacy of Aqueous Chlorine Dioxide and Citric Acid in Reducing Escherichia coli on the Radish Seeds Used for Sprout Production
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Changes of Anti-oxidant Compounds in Four Seed Sprouts as Affected by Day after Seeding
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
Effect of LED Irradiation on the Quality Characteristics of Sprout Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
수수의 종자와 새싹채소의 기능성분 분석
한국유기농업학회지
2017 .01
A New Soybean Cultivar, “Jonam” for Sprout with Early Maturity, Small Seed Size and High Sprout Yielding
한국육종학회지
2007 .01
Effect of Number of Inner Bulb and Sprouting Time during Storage to Onion Seed Production
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
포장재가 무순의 저장 중 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2009 .04
적양배추 새싹채소의 발아 및 저장 조건 최적화
한국식품과학회지
2013 .02
새싹채소 생산현장에서 재배공정별 미생물학적 위해 평가
Food Science and Preservation
2009 .12
전자빔과 감마선 조사된 무순 및 적양배추 종자의 발아 중 미생물학적 및 생리적 품질특성
Food Science and Preservation
2009 .04
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