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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Artemisia asiatica Ethanol Extract Exhibits Anti-aging Activity
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Inhibitory Effects of Green Tea Catechins on Virulence Factors in Periodontopathogens
식품과학과 산업
2005 .09
질경이의 영양성분 분석과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2011 .04
Inhibitory Effects of Rumex crispus L. Fractions against Formation and differentiation of Osteoclasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Artemisia 속 허브의 생육과 품질에 미치는 배양액농도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Inhibitory Effect of Plantago asiatica Extracts on the Growth of Gastric and Colon Cancer Cell Lines
Food Science and Biotechnology
2004 .02
질경이(Plantago asiatica L.) 추출물이 고지혈 유발 흰쥐의 항산화활성 및 지질농도에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .06
In vitro and In vivo Protective Effect of Artemisia capillaris Extract on Osteoporosis through Regulation of Osteoclast Differentiation and Bone Resorption Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P10-226] Inhibition of osteoclast differentiation by natural products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-79] Chemical Compositions of Plantago asiatica L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
양액내 Se 농도가 Artemisia 속 식물의 생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .10
Immune Cell Activities from Artemisia of Five Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P8-270] Inhibitory Effect of Conditioned Medium of Silk Fibroin-Treated Osteoblasts in Osteoclast Differentiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Inhibitory Effect of Centella asiatica Extract on Atopic Dermatitis Induced by DNCB in Human Keratinocyte HaCaT Cells and BALB/c Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
양액내 황산이온의 농도가 Artemisia 속 식물의 생육과 내적품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .10
Characteristics of Growth and Component in Centella asiatica L. Line
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
병풀(Centella asiatica) 두 품종의 생장 및 주요 성분 분석
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Inhibitory Effect of Mugwort(Artemisia asiatica Nakai) on the Growth of Food Spoilage Microorganisms and Identification of Antimicrobial Compounds
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .06
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