지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
난황 Cholesterol 함량에 대한 유전적 모수 추정
한국가금학회지
1989 .03
계란의 Cholesterol : 문제점과 대책
한국가금학회지
1994 .06
Quantitative Comparison of Radiation-induced Hydrocarbons from Irradiated Raw Egg Yolk, Boild Egg Yolk and Egg Yolk Powder
Food Science and Biotechnology
2003 .12
${\beta}-Cyclodextrin$을 이용한 우유 및 유제품의 콜레스테롤 제거
한국축산식품학회지
2006 .01
난황의 콜레스테롤 제거에 사용한 $\beta$-Cyclodextrin의 재활용
한국축산식품학회지
2000 .01
Eggs and Cholesterol Controversy
한국식품영양과학회지
1986 .09
Sequential Separation of Main Components from Chicken Egg Yolk
Food Science and Biotechnology
2006 .04
Egg Yolk Reduce Blood Lipid in Normal Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cognitive Ability of Egg Yolk Phospholipid-Containing Complexes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Entrapment of Milk Nutrients during Cholesterol Removal from Milk by Crosslinked β-Cyclodextrin
한국축산식품학회지
2009 .01
Antioxidative and Anti-Inflammatory Activity of Egg Yolk Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Strategy for Quality Poultry Egg Production Ⅱ. Egg Interior Quality ; Cholesterol Content, Egg Yolk Pigmentation, Controlling Egg Weight and Organic Eggs
한국가금학회지
2000 .08
마이크로파의 조사시간에 따른 구운계란의 성상 변화
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2010 .11
저콜레스테롤 난황 제조시 생성되는 부산물로부터 콜레스테롤의 분리 정제
한국축산식품학회지
2000 .01
초임계 이산화탄소에 의한 난황분의 추출
한국식품영양과학회지
1997 .10
卵黃을 이용한 調味製品 제조에 關한 硏究
한국가금학회지
1988 .03
0