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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Characteristics of the Gel Layer Formation in the Clarification Process of Apple Juice with an Ultrafiltration Process
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Ultrafiltration and the Recovery of Pectic Enzymes Used in Apple Juice Clarification
식품과학과 산업
1987 .12
혼합과채주스의 청징 및 품질특성 비교
한국식품영양과학회지
2006 .06
Changes in Color Parameters of Clarified Apple and Carrot Blend Juice Using Response Surface Methodology
Food Science and Biotechnology
2001 .12
Effect of Concentration Methods on the Quality of Single and Blended Juice Concentrates
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .09
청징 사과주스의 제조 및 품질특성 비교
Food Science and Preservation
2006 .04
Physicochemical Characteristics of Mixed Fruit and Vegetable Juices Produced using Ultrafiltration
Food Science and Biotechnology
1997 .09
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
반응표면 분석을 이용한 사과․당근 혼합주스의 청징공정 최적화
한국식품영양과학회지
2006 .10
저장 사과로부터 착즙한 쥬스의 pH 조절에 의한 청징
한국식품과학회지
1989 .04
착과량에 따른 감홍 /M.9 사과의 생장과 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Variance of Photosynthetic Reaction by Daily Temperature Range at Late Growth Stage for ‘Fuji’/M.9 Apples
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Development and Antioxidant Effects of Vinegar with concentrated Apple Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
‘후지’ 사과즙을 첨가한 반죽 및 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Fate of pesticide residues during apple juice processing
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2012 .11
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
Deacidification of Mandarin Orange Juice by Electrodialysis Combined with Ultrafiltration
Journal of Food Science and Nutrition
2002 .12
Quality and sensory characteristics of bread added with "Fuji" apple juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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