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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
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References
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Effects of Processing Steps on the Contents of Minor Compounds and Oxidative Stability of Canola Oil
Food Science and Biotechnology
1993 .06
브로일러에 대한 Canola 全脂種實 및 Canola 粕과 기름 混合物의 飼料利用
한국가금학회지
1990 .06
Canola 全脂種實과 油粕 및 기름의 代謝에너지 含量과 아미노酸 利用率
한국가금학회지
1990 .06
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
Refining of Tea Seed Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .04
정제공정이 참기름의 유지특성과 산화안정성에 미치는 영향
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Quality Improvement of Used Frying Cottonseed Oil by Adsorbent or Chemical Treatments
Food Science and Biotechnology
1994 .06
Deterioration of Ricebran, Partially Hydrogenated Soybean and Cottonseed Oils during Frying Sliced Potatoes
Food Science and Biotechnology
1994 .06
홍화씨로부터 Phytosterol 추출의 최적화 및 재구성지질의 합성
Food Science and Preservation
2003 .06
Recent advances in canola meal utilization in swine nutrition
한국축산학회지
2016 .01
Improvement of Quality Characteristics of Mayonnaise with Blended Vegetable Oil
Food Science and Biotechnology
2002 .06
World Oil Supply and The Role of Soybean Oil
식품과학과 산업
1983 .12
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
Quality Changes of Canned Tuna Packed in Cottonseed Oil during Thermal Processing
Food Science and Biotechnology
1994 .12
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Effects of Sesame Oil on Thermooxidative Stability of Soybean Oil
Food Science and Biotechnology
2001 .08
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