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요약
References
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Rapid Determination of Selenium in Foodstuffs by Neutron Activation Analysis
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1972 .06
셀레늄의 영양생화학
한국식품영양과학회지
2006 .06
Selenium 처리 방법에 따른 “원황” 배 과실 중 selenium 함량 및 과실특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Selenium의 첨가가 육계 및 산란계의 생산성 및 축적에 미치는 효과
한국가금학회지
2006 .09
식품에 대한 방사능 오염실태 조사
한국식품과학회지
2004 .02
Antioxidant Activities of Hydroponically Grown Chicory as Affected by the Cr3+ or Selenium Supplemented
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
셀레늄 강화 청보리 사일리지 급여가 비육기 거세한우의 생산성, 혈액성상 및 도체특성과 조직 내 셀레늄 축적에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2013 .01
Bioavailability of Selenium
한국식품영양과학회지
1990 .06
Effects of Fertigated Selenium Concentrations on Selenium in fruit Content in Soil Culture Tomato Fruit
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2006 .10
Effect of Selenium Distribution in Soil and Plants Grown in Highlands and Fertigation Effects of Selenium on the Growth Response and Selenium Contents of Occidental Vegetables
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
A Study on the Palatability of Foodstuff - In particular, on the interrelationship between palatability, buffer action and phosphorus content of foodstuff -
한국식품영양과학회지
1983 .09
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