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요약
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문헌
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Distribution of Indicator Organisms and Incidence of Pathogenic Bacteria on Soybean Sprouts in Cook-chill System
Food Science and Biotechnology
2002 .08
시금치로부터 병원성세균의 분리 동정
한국식품과학회지
2003 .02
Quality Changes During Storage of Cook-chilled Soybean Sprouts
Food Science and Biotechnology
2008 .06
Cook - Chill 및 Sous - vide 콩나물제품의 비타민 보존 및 기호도 평가
한국식품영양과학회지
2004 .04
요리cook 조리cook
월간 닭고기
2007 .01
학교급식에 Cook/chill system 적용을 위한 품질보증연구(I) - 삼치구이 -
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Cook - chill 및 Sous Vide 방법에 의한 시금치 식자재의 가공 및 저장
한국식품영양과학회지
2001 .12
Influence of Day Length in Growth of Spinach
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Chilled Meat의 저장중 품질변화
육가공
1993 .01
Selection of Cross Seedlings between Japanese High-chill ‘Hakuho’ and Low-chill Peach Cultivars for Forcing Culture
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
DUCK's Cook - 오리알말이
오리마을
2010 .01
Sous Vide 가공 시금치의 품질에 미치는 포장단위 및 살균온도의 영향
Food Science and Preservation
2004 .06
Quality Characteristics of Spinach by 3 different Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Changes in the Activities of Antioxidant Enzymes during Chilling Stress in Chilling-Tolerant and Chilling-Sensitive Cultivars of Cucurbita spp
생물환경조절학회지
2007 .03
Cook - Chill System을 이용한 편육의 녹차추출물 첨가에 따른 품질 평가 (I)
한국식품영양과학회지
2005 .01
냉온처리 전후의 광환경 조건이 오이 묘의 생존율에 미치는영향
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
Prediction of the Shelf-life of Chilled Foods at Various Temperatures
Applied Biological Chemistry
2008 .01
Chilled 식품, Cold Chain의 현황 및 전망
식품과학과 산업
1991 .09
Responses in Osmolyte Accumulation to Chilling Stress in Cucurbits Plants
생물환경조절학회지
2007 .12
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