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요약
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문헌
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Growth inhibition of foodborne microorganism by lactic acid bacteria isolated from newborn baby feces and Dongchimi
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2001 .01
Screening of Lactic Acid Bacteria with High Antimicrobial Activity and Isolation and Identification of Active Peptide from Metabolite
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
허브가 젖산균의 생육억제와 동치미의 품질특성에 미치는 효과
한국식품과학회지
2005 .04
Growth Inhibition of Some Food-Borne Microorganisms by Lactic Acid Bacteria Isolated from Feces of Newborn Bady and from Dognchimi
Food Science and Biotechnology
2002 .10
[P5-21] Isolation of Lactic Acid Bacteria with Antimicrobial Activities from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
이온음료 제조를 위한 동치미의 최적 담금 조건에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1995 .01
젓갈로부터 분리된 젖산균 및 효모의 프로바이오틱 특성
Food Science and Preservation
2005 .04
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Dongchimi Juice and Lactic Acid Fermentation Using Mixed Fruit and Vegetable Juices
Food Science and Biotechnology
2001 .02
Potential Probiotic Properties of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
Food Science and Biotechnology
2005 .08
젖산균과 그 대사산물이 Staphylococcus aureus의 생육에 미치는 억제효과
한국식품과학회지
1994 .10
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P8-316] Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from human colostrums
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[S16-1] Health Benefit Effects by Plant-derived Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
물김치로부터 분리된 유산균의 항미생물 활성
Food Science and Preservation
2005 .06
[P5-29] Antioxidant Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Microbial Succession and Differentiation of Lactic Acid Bacteria (LAB) Using Antibiotics in Dongchimi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Germanium-132 on the Growth of Lactic Acid Bacteria
Food Science and Preservation
1999 .12
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