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요약
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문헌
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Predictive Model of Vibrio parahaemolyticus Growth on Cooked Shrimp Sushi as a Function of Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
굴에서 병원성 · 비병원성 Vibrio parahaemolyticus 예측 모델 개발 및 행동 비교 연구
한국식품영양과학회지
2019 .12
Occurrence of Vibrio parahaemolyticus in Fishery Products from the Southwestern Coast of Korea
Food Science and Biotechnology
2006 .08
수산물에서 V. parahaemolyticus의 검출 방법 및 저감 방안
Safe Food
2007 .01
[P5-34] Monitoring of Vibrio parahaemolyticus Contaminated Level in Fishery Products, Korea, 2006
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
남해안연안에 분포되어 있는 Vibrio Parahaemolyticus의 성상 및 Grapefruit Seed Extract 처리에 의한 향균효과
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Effect of Diluent Salt Concentration and pH on the Enumeration of Vibrio parahaemolyticus by Direct Plating on Selective Agar
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Analysis of Vibrio parahaemolyticus OMPs and Production of Antibodies against OMPs
Food Science and Biotechnology
2005 .06
시판 수산물 중 장염비브리오균의 분포와 분리균주의 혈청학적 특성
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
Ureolytic Vibrio parahaemolyticus Isolated from the Kamak Bay of Yeosu, in 2002 and 2003
Fisheries and Aquatic Sciences
2004 .01
Vibrio parahaemolyticus에 대한 산초 추출물의 항균활성
한국식품영양과학회지
2004 .03
Isolation and characterization of a lytic bacteriophage against Vibrio parahaemolyticus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Evaluation of Real-time PCR for the Detection of Vibrio parahaemolyticus in Inoculated Seafood Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Vibrio parahaemolyticus에 대한 Immunoglobulin yolk (IgY)의 생산과 특이성
한국식품위생안전성학회지
2003 .01
Application of groEL gene for species-specific detection of Vibrio anguillarum and Vibrio parahaemolyticus by loop-mediated isothermal amplification (LAMP) assay
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
A Risk Assessment of Vibrio parahaemolyticus for Consumption of Shucked Raw Oyster in Korea
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
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