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서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
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Preparation and Characterizations of pH-sensitive Hydrogels
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2007 .10
Visual pH sensors based on pH-response hydrogel
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2016 .04
Molecular design of novel pH and temperature block copolymer hydrogels
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2007 .04
Controlled Release Characteristics of pH-sensitive Hydrogels Containing Temperature - sensitive Microspheres
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2008 .10
Injectable pH/Temperature-Sensitive Hydrogel for Protein Delivery
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2007 .04
pH and Temperature Sensitive Injectable Hydrogels : A Potential for Cell Delivery
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2006 .10
Bifunctional hydrogels able to respond to pH as well as temperature
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2002 .10
Preparation of pH-sensitive chitosan-based hydrogels for controlled release system
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2004 .04
pH & thermo-sensitive block copolymer hydrogels
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2004 .10
Micro pH Sensor Using Patterned Hydrogel with pH Indicators
센서학회지
2011 .01
Effect of Polyelectrolyte Complex Formation on Swelling Properties of pH/Temperature Sensitive Hydrogels
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
1997 .04
온도 민감성 Hydrogel을 이용한 효소 분리
BT NEWS
1995 .03
Temperature and pH sensitive composite of electrospun fibers and hydrogel with Improved strength for drug delivery system
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2009 .10
Preparation and Properties of pH-Sensitive Hydrogel Microcapsules and Their Release Control
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2007 .04
10 μL 이하의 용액에서 0.01 pH의 분해능을 갖기 위한 pH 센서의 제작 및 특성 분석
대한전기학회 학술대회 논문집
2018 .07
Synthesis and Characterization of pH-sensitive and Self-oscillating IPN Hydrogel in a pH Oscillator
폴리머
2015 .05
초임계 이산화탄소를 이용한 pH 감응성 하이드로젤 입자의 합성
화학공학
2009 .01
Preparation of pH-sensitive hydrogel microcapsules and drug release properties
한국고분자학회 학술대회 연구논문 초록집
2007 .10
초기 pH가 제올라이트성 ETS-계열의 결정화반응에 미치는 영향
공업화학
1998 .01
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