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재료 및 방법
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참고문헌
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Isolation of Lactobacillus plantarum BG0001 Producing Bacteriocin and Evaluation of Antimicrobial Activity
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
김치로부터 분리한 Lactobacillus sakei K-7의 항충치 활성 특성
KSBB Journal
2011 .12
Comparison of antimicrobial activity from various medium by Lactobacillus platarum BG001
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Identification and characterization of a bacteriocin-like inhibitory substance produced by Leuconostoc citreum J1 and J17 isolated from Kimchi
한국생물공학회 학술대회
2011 .04
Plasmid curing and characterization of bacteriocins produced by Lactobacillus lactis and Lactococcus brevis
한국생물공학회 학술대회
2004 .04
Probiotic properties of a novel Lactobacillus sp. K38 isolated from Kimchi
한국생물공학회 학술대회
2013 .04
Bacteriocin Identification and Secretome Analysis Through Curing Plasmid-Encoding Antimicrobial Peptide from Lactobacillus spp.
한국생물공학회 학술대회
2008 .10
Characterization of the substance inhibiting Staphylococcus aureus produced by a Lactobacillus sp.
한국생물공학회 학술대회
2004 .10
Lactobacillus sp. KY-107에 의한 Mannitol의 생산
KSBB Journal
1996 .06
경구투여된 김치 유산균 파쇄액이 쥐의 항암효과에 미치는 영향
KSBB Journal
1998 .08
돼지분변에서 분리한 Lactobacillus sp. KJ-5의 항균특성
KSBB Journal
1995 .11
경구투여된 김치 유산균 파쇄액이 쥐의 면역활성에 미치는 효과
KSBB Journal
1998 .08
SP 키른에 관한 조사
시멘트
1976 .01
Effect of Coffee on the Growth of Lactobacillus sp.
한국생물공학회 학술대회
2010 .10
Identification and characterization of Lactobacillus sp. CS0A producing antibacterial compound against Gram-positive and Gram-negative pathogenic microorganisms
한국생물공학회 학술대회
2011 .10
Characterization and phylogenetic analysis of novel Lactobacillus sp. from forage crops
한국생물공학회 학술대회
2013 .04
김치 유래 유산균의 항균적 특성과 이용
KSBB Journal
2011 .10
Lactic Acid Production from Coffee Ground Waste by Lactobacillus fermentum
한국생물공학회 학술대회
2010 .10
세라믹막을 이용한 lactobacillus 균주의 농축
한국막학회 총회 및 학술발표회
2001 .01
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