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Agrobacterium-mediated Transformation of Chinese Cabbage with a Synthetic Protein Disulfide Isomerase Gene
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2003 .02
Agrobacterium-mediated Transformation of Chinese Cabbage (Brassica campestris L. ssp. pekinensis) with a Protein Disulfide Isomerase Gene
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
17${\beta}-estradiol$ valerate regulates Protein Disulfide Isomerase, c-fos and Nrf2 gene expressions to provide ischemic neuroprotection in ovariectomized rat
한국수정란이식학회 심포지움
2005 .01
Two Carotenoid Isomerase Genes in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Studies on the Microbial Glucose Isomerase : Part 3. Enzymatic Characteristics of Glucose Isomerase from Streptomyces spp. K-14
한국식품과학회지
1978 .12
17 ${\beta}$-Estradiol Valerate Reduces Protein Disulfide Isomerase through Neurodamage of Ischemic Rat Brain
한국수정란이식학회 심포지움
2004 .01
Cloning and Characterization of Carotenoid Isomerase Gene in Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
Rice Protein Disulfide Isomerase (OsPDI) and Rice Chaperone Binding Protein (OsBiP) Levels Are Not Directly Correlated with the Eating Quality of Rice
Applied Biological Chemistry
2010 .01
The Use of Phophomannose-isomerase as a Selectable Marker to Recover Transgenic Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
거베라의 잎을 통한 식물체의 재분화와 CHI(Chalcon Isomerase) 유전인자의 형질전환
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
궁천조생 감귤에서 Carotenoid Isomerase type 1과 type 2 유전자의 분리와 발현분석
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
수박 떡잎 절편을 이용한 체세포배발생
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Purification and Amino Acid Sequence of the Linoleate Isomerase Produced from Butyrivibrio fibrisolvens A - 38
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
PDI Gene Family is Responsive to Stresses in Brassica rapa : Confirm through Genome-wide Expression Profiling
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
수박의 저온 스트레스 관련유전자 구명
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Purification and Characterization of D-Xylose Isomerase in Recombinant Escherichia coli
Food Science and Biotechnology
1997 .03
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