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Phytochemical Potentials for Functional Food Design
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
Molecular Mechanisms Determine New Technologies for Assessing the Efficacy of Phytochemicals in Cancer Prevention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Identification and Characterization of Phytochemicals from Peanut (Arachis hypogaea L.) Pods
Food Science and Biotechnology
2008 .06
데치는 방법에 따른 시금치의 phytochemical 성분 및 위해성 요인 변화
한국식품과학회지
2005 .04
Phytochemical Modulation of Skin Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P10-263] Some Phytochemicals in Mulberry Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Chemical Analysis of Phytochemicals and Its Application in Breeding New Vegetables with Enhanced Health Benefits
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Anti-Carcinogenic and Chemopreventive Phytochemicals from Horticultural Crops
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
식용 phytochemical에 의한 암의 화학적 예방
식품기술
2003 .01
Epigenetics of Phytochemicals in Cancer Prevention : a Focus on Nrf2 Mediated Pathway
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Pathophysiology of Fibrosis and Phytochemicals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Dietary Phytochemicals and health Benefits : Food for Thought
한국식품과학회 심포지엄
2008 .06
Development of Biological Effects and Phytochemical Database of Korean Agricultural Products and Its Uses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Plant Stress Response를 이용한 과채류의 Phytochemicals 함량 증가 기술
식품기술
2009 .01
Phytochemical Analysis and Antioxidant Activity in Brassica Vegetables
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Phytochemical profiles of Roots of Buckwheat Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Yearly Variation in Phytochemicals Contents in Garlic
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Determination of Phytochemical Contents and Biological Activities from the Fruits of Elaeagnus multiflora
Journal of Food Science and Nutrition
2011 .03
Cancer Chemopreventive Effects of Nutraceuticals and Medicinal Phytochemicals
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2004 .04
International Phytochemicals Symposium 개최후기
식품과학과 산업
2003 .12
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