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배추 속잎의 黄色色素의 分離 및 맛과의 關係
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1994 .12
Characterization and Co-expression Analysis of Genes Associated with Cold Stress Response in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Constructing Salt Stress Network Model of Gene Expression from Microarray Data of Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Analysis of T-DNA Inserted Mutant and Tagged Gene Expression in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2008 .05
Expression Analysis of Transgenic Chinese Cabbage Lines with Over-expressed Cold Responsive Gene
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effects of liquid pig manure on the Polyamine Biosynthesis in red pepper and Chinese cabbage Leaves
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
Expression Analysis of Transgenic Chinese Cabbage with Over-expressed Drought Responsive Gene
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
Expression of Chlorophyll Cycle-related Genes of Chinese Cabbage Seedlings Grown under Different Light Qualities
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Changes in Isothiocyanate Levels in Korean Chinese Cabbage Leaves during Kimchi Storage
Food Science and Biotechnology
2006 .10
가뭄지속 기간이 배추의 생육 및 세포조직에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Effect of Yellowing Times During Yellowing Stage on Physico-chemical Properties of Immature Tobacco Leaves in Bulk Curing
한국연초학회 학술발표회
1998 .01
Selection of Neural Differentiation-Specific Genes from Gene Expression Profiles
한국수정란이식학회 심포지움
2006 .01
Development of SSR Marker Related Yellow Inner Leaf Colour in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Isolation and Identification of a New Gene Related to Salt Tolerance in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
부직포 덮기가 월동배추의 세포조직에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
5. 배추의 品質에 미치는 品種, 貯藏, 그리고 植物部位의 影響
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
Isolation of Abiotic Stress Responsive Genes from Chinese Cabbage and Construction of Transformation Vectors for Over-expression or Down-regulation
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
절단시험과 압착시험에 의한 배추잎의 조직감 측정 비교
한국식품과학회지
1988 .12
Gene Co-expression Network Analysis Identifies Substantial Equivalence in PR55/B Silenced Transgenic Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
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