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Effect of Air and Soil Temperature on Tomato Growth and Major Nutrients Uptakes
한국원예학회 학술발표요지
2011 .05
Cover Cropping and Nitrogen Rate of Fertigated Solution on Tomato Yield and Soil Sustainability inGreenhouse Condition
한국원예학회 학술발표요지
2014 .10
Effects of Fertigated Selenium Concentrations on Fruit Quality and Selenium Content in Fruit, Growth, and Yield of Soil Culture Tomatoes
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Fallow Cover Crop Species and Nitrogen Rate of Fertigated Solution on Cucumber Yield and Soil Sustainability in Greenhouse Condition
한국토양비료학회지
2014 .02
Influence of pH and Nutrient Concentration on Growth of and Nutrient Uptake by Tomato Seedlings in a Deep Flow Hydroponic Culture
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Effects of Fertigated Selenium Concentrations on Selenium in fruit Content in Soil Culture Tomato Fruit
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2006 .10
出穗後의 生育溫度가 벼의 收量 및 養分吸收에 미치는 影響
한국토양비료학회지
1973 .06
培養液 濃度가 토마토의 品質, 收量 및 莖葉 의 養分吸收에 미치는 影響
한국원예학회 학술발표요지
1994 .10
The Relationship between Plant Growth and Nutrients
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effects of Root Zone Temperature on Nutrient Uptake and Photoassimilates Accumulation of Tomato Plants
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Effect of Seaweed Extract on Growth, Yield and Nutrient Uptake by Wetland Rice
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
Fallow Cover Crop Species and Nitrogen Rate of Fertigated Solution on Cucumber Yield and SoilSustainability in Greenhouse Condition
한국원예학회 학술발표요지
2014 .05
Effect of Nitrogen Fertilization on Zinc and Iron Uptake and Yield Components of Wheat
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
배추 관비재배가 수량 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
피클용 오이 관비재배 시 NK 농도에 따른 생육 및 수량반응
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
IR667의 收量 및 窒素吸收에 미치는 緩効性 窒素肥種別 効果
한국토양비료학회지
1973 .12
窒素質 肥種이 水稻의 生育과 養分吸收 및 土壤의 化學的 性質에 미치는 影響
한국토양비료학회지
1984 .09
Genotypic Differences in Nitrogen Uptake and Utilization for Grain Yield of Rice
한국육종학회지
2005 .01
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