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이용수
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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애기장대 SHL1 단백질의 TCH4 프로모터의 특정 염기 서열 결합에 관한 연구
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
Xanthomonas campestris pv. campestris에 대한 Bacillus sp. B19-108의 저해효과
농약과학회지
2022 .03
Evaluating Feasibility of Bacillus sp. Application as a Biofertilizer for Stimulating Rice Productivity and Mitigating Greenhouse Gas Emissions in a Paddy Soil
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
Characterization of Bacillus sp. as Multi-Biocontrol Agent
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Bacillus sp의 최적의 산업용배지 선발 및 배양조건 확립
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization and Application of Bacillus sp. with Potential Probiotic Activity Isolated from Cheonggukjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Development of Off Flavor Reduced Korean Traditional Cheonggukjang Inoculated with Bacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Isolation and Characterization of Bacillus sp. Having Potential Probiotics Activity Isolated from Traditional Soybean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Characterization of Plant Growth Promoting Potential of Bacillus Sp. LKE15 Culture Filtrate on Host Plants Via Phytohormonal Interaction
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
혼효림으로부터 셀룰로오스분해 박테리아 분리 및 효소학적 특성규명
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Evaluation of Field Applicability of Phosphorus Removal Capability and Growth of Bacillus sp. 3434 BRRJ According to Environmental Factors
한국토양비료학회지
2016 .02
Removal of Copper (II) in Aqueous Solution Using Bacillus sp. SRCM 112835 Isolated from Doenjang (Korean Fermented Soy Paste)
산업식품공학
2020 .01
WTO SPS 협정에 기초한 식품안전 규제와 향후 과제
식품과학과 산업
2018 .09
Anti-atopic dermatitis effect of cheongkukjang prepared with Bacillus licheniformis, Bacillus subtilis, Bacillus amyloliqefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and Antidiabetic Effects of Yam (Dioscorea japonica Thunb Extract) and Yam Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
참돔(Pagrus major) 알의 수정, 부화 및 부화 자어의 기형률에 미치는 산란 시기의 영향
한국수산과학회지
2024 .12
Analysis of Components of Fermented Coffee in Using Bacillus sp. by the Various Coffee Beans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
근권토양에서 분리된 Bacillus subtilis subsp.의 길항능력 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .10
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