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이용수
Abstract
1. INTRODUCTION
2. MATERIALS AND METHOD
3. RESULTS
4. DISCUSSION
5. CONCLUSION
REFERENCES
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패류로부터 분리된 젖산균에 의한 젖산의 생산
KSBB Journal
2015 .08
부레옥잠을 이용한 Lactobacillus spp.의 젖산 생산
KSBB Journal
2016 .03
전처리된 섬유소계 바이오매스로부터 Lactic acid생산
화학공학
2015 .01
Development of lactic acid-tolerant strains of Saccharomyces cerevisiae
한국생물공학회 학술대회
2016 .10
유산균 강화 막걸리의 유통과정 중 품질 특성
KSBB Journal
2022 .12
Fermented Coffee with Lactic Acid Bacteria and Their Biochemical Properties
한국생물공학회 학술대회
2017 .04
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of the soluble metabolites and taste
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
Reverse engineering of lactic acid tolerant yeast strain for industrial production of lactic acid
한국생물공학회 학술대회
2019 .10
Isolation and identification of Poly-(lactic acid) degrading bacteria
한국생물공학회 학술대회
2016 .04
Effects of Lactic Acid Bacteria and Cellulolytic Enzymes on Fermentation, Nutrient Content, and Microbial Population in Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
괭생이모자반의 동시당화발효를 통한 Lactic Acid의 생산
KSBB Journal
2021 .06
Xylose 기질을 소모하는 재조합 Saccharomyces cerevisiae의 lactic acid 생산수율 향상을 위한 조건 탐색
KSBB Journal
2020 .06
Effects of Lactic Acid Bacteria as Single/mixed Cultures on Nutrient Content and Fermentative Parameters of Heading Triticale Silage
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
SKI Acid Resistant Yeast Platform and its Application on Lactic Acid Production
한국생물공학회 학술대회
2020 .06
Two-stage Pretreatment of Rice Straw using Aqueous Ammonia and Dilute Acid (and lactic acid production strategies)
한국생물공학회 학술대회
2015 .10
Isolation and Identification of Yeasts or Lactic Acid Bacteria from Natural Environments
한국생물공학회 학술대회
2024 .09
Acid resistant Yeast and its application on Lactic acid production
한국생물공학회 학술대회
2018 .10
Acid resistant Yeast and its application on Lactic acid production
한국생물공학회 학술대회
2018 .04
Effect of Coffee Residue Wastes on the Viability of Freeze-Dried Lactic Acid Bacteria
한국생물공학회 학술대회
2019 .04
Effects of raw coffee bean fermentation using lactic acid bacteria on variation of antioxidant compounds, caffeine, and gaminobutyric acid (GABA)
한국생물공학회 학술대회
2015 .04
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