지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Establishment of analytical method for the determination of 3-MCPD and 1,3-DCP in food by GC/MSD
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
Validation of indirect determination of MCPD esters and glycidyl esters in edible oils
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Guidelines for the Analytical Quality Assurance and Quality Control in Total Diet Study
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
Analytical Methods of Multi-mycotoxins for Total Diet Study
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Challenges of diet planning for children using artificial intelligence
Nutrition Research and Practice
2022 .12
Validation of Analytical Method for 14 PFAS in Simple Matrices for the Total Diet Study
한국분석과학회 학술대회
2023 .11
다이어트에 대한 인식과 행동에 관한 탐색적 연구
과학논집
2015 .02
빅데이터를 통한 2010년과 2015년의 다이어트 실태 비교 및 분석
대한지역사회영양학회지
2018 .04
한식의 체내 대사에 미치는 영향에 대한 연구: 소변 유기산 분석을 통한 한식의 효과
Journal of Nutrition and Health
2020 .06
다이어트 식품에 대한 태도와 주관적 규범이 구매의도에 미치는 영향
과학논집
2021 .01
TASK-Net (Total Analytical Solution of Korea Network) 소개
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
포커스 그룹 인터뷰를 이용한 젊은 성인 여성의 식생활 실태 및 관련 요인 : 사회인지론에 근거하여
대한지역사회영양학회지
2016 .08
Ethics in analytical sciences
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
Analytical approaches for an failure analysis in displays
한국분석과학회 학술대회
2016 .11
먹이 종류가 돌돔 Oplegnathus fasciatus 치어의 성장 및 체성분에 미치는 영향
한국어류학회지
2015 .01
Nutritional status of Korean elderly with dementia in a long-term care facility in Hongseong
Nutrition Research and Practice
2019 .02
Nutritional status of Korean elderly with dementia in a long-term care facility in Hongseong
Nutrition Research and Practice
2019 .02
세계의 포장 - 몸통부 팽창 억제 케이스 'DIET BOX'의 개발
포장계
2016 .01
Relationship between diet quality and sarcopenia in elderly Koreans: 2008–2011 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
Nutrition Research and Practice
2020 .08
Relationship between diet quality and sarcopenia in elderly Koreans: 2008–2011 Korea National Health and Nutrition Examination Survey
Nutrition Research and Practice
2020 .08
0