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Cloning of innate immune genes from red sea bream (Pagrus major)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Substitution effect of fish meal with various animal protein sources in red sea bream (Pagrus major) diets supplemented with jack mackerel meal as feeding stimulants
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
SUPPLEMENTAL EFFECTS OF PROTEIN HYDROLYSATES IN LOW FISH MEAL DIETS ON GROWTH, INNATE IMMUNITY AND DISEASE RESISTANCE OF OLIVE FLOUNDER Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effect of red sea bream ( Pagrus major) fractions on cytotoxicity in human cancer cell lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
DIETARY NUCLEOTIDE ADMINISTRATION INFLUENCES GROWTH, IMMUNE RESPONSES AND STRESS RESISTANCE OF JUVENILE RED SEA BREAM (Pagrus major)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
EFFICIENCY OF HEAT-KILLED Lactobacillus plantarum SUPPLEMENTAL DIETS ON RED SEA BREAM Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Molecular characteristics, expression and function analysis of PmMyD88 from red sea bream, Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
Effects of Fish Meal Replacement with Alternative Protein Sources on Growth PerformaNce, Feed Utilization and Biochemical Parameters of Juvenile Red Seabream (Pagrus major)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Supplementary effects of sodium butyrate in graded levels of fish meal replaced diets containing meat meal, chicken byproduct meal and soy protein concentrate for red seabream (Pagrus major)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of gamma amino butyric acid and sodium butyrate in low fish meal diets containing graded level of soy protein concentrate for juvenile red seabream (Pagrus major)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
참돔(Pagrus major)에서 분리된 CD74a의 분자적 특징과 병원체별 발현 분석
수산해양교육연구
2020 .12
Molecular Characterization of Interferon Regulatory Factor 10 in Red Sea Bream (Pagrus major) and Expression Analysis Following RSIV Infection
수산해양교육연구
2023 .06
Effect of two-step heating on gelation properties of fish-meat (surimi) prepared from cultured Pagrus major
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
Apparent digestibility coefficients of the extruded pellet diets containing various fish meals for olive flounder, Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Rhedology and texture properties of fish-meat gel prepared by using aquacultured Pagrus major in different areas
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
COMBINING MARINE HYDROLYSATES ASSETS FOR BETTER FEED PERFORMANCES AND SUSTAINABLE FISH MEAL REPLACEMENT ALL ALONG THE PRODUCTION CYCLE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
사료 내 단백질과 지방 수준이 참돔(Pagrus major) 치어의 성장, 사료효율 및 비특이적 면역력에 미치는 영향
한국수산과학회지
2015 .06
Replacement of fish meal with mealworm (Tenebrio molitor) meal in a practical diet for juvenile black porgy (Gryllus bimaculatus): effects on growth performance, feed utilization, body composition, plasma biochemical indices, and innate immunity
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Bacillus subtilis 발효대두박의 사료 내 첨가가 흰다리새우(Litopenaeus vannamei)의 성장, 면역력 및 질병저항성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2017 .02
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