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홍해삼(Stichopus japonicus) 치삼의 성장 및 면역증강을 위한 면역증강사료첨가제의 개발
한국수산과학회지
2015 .08
Effects of High temperature on Immunity Feed Additives in Red sea cucumber, Stichopus japonicas
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Antioxidant and Anti-melanogenesis Activities of Ultrasonic Extract from Jeju Island Red Sea Cucumber (Stichopus japonicus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Biological activities and biomedical potential of sea cucumber (Stichopus japonicus): a review
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
Purification and characterization of antioxidant peptides from red sea cucumber (Stichopus japonicus) hydrolysate by gastro-intestinal digestion
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Antioxidant and antimelanogenic properties of water-soluble extract obtained from red sea cucumber (Stichopus japonicas) by ultrasonic extraction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
Stichopus japonicus anti-cancer effect by Promoting ROS-Mediated Inhibition of MAPK Signaling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
해삼(Stichopus japonicus)의 microsatellite 유전자형 분석을 위한 multiplex PCR 시스템 개발
한국수산과학회지
2017 .12
Survival rate and growth of sea cucumber (Apostichopus japonicus) seed according to the type of sea mud to be added to the feed
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
소형 순환여과양식시스템에서 어린 해삼(Apostichopus japonicus) 사육
한국수산과학회지
2016 .06
Effects of Nannochloropsis concentration in prepared feeds on growth and survival rate of the sea cucumber Apostichopus japonicus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effect of size grading on survival rate and growth of sea cucumber (Apostichopus japonicus)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Molecular properties of sulfated fucan from a sea cucumber, Stichopus japonicas and their immunomodulatory activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Molecular properties of sulfated fucan from a sea cucumber, Stichopus japonicas and their immunomodulatory activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
노지양식장에서 채롱양식과 바닥양식에 따른 해삼(Apostichopus japonicus)의 성장특성
한국수산과학회지
2016 .06
Red Seacucumber (Stichopus japonicus) Alleviates LPS-induced Inflammatory Response through ROS and MAPK Pathways in RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
배합사료 내 펄 분말 첨가가 어린 해삼(Apostichopus japonicus)의 성장 및 체조성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .02
실내 수조에서 해삼(Apostichopus japonicus , Selenka)의 은신처 선택에 대한 개체 크기별 행동 특성
어업기술연구소보고
2017 .02
배합사료 내 Spirulina 함량에 따른 비단잉어 홍백 치어의 체색 변화
수산해양교육연구
2015 .04
Bioactive secondary metabolites in sea cucumbers and their potential to use in the functional food industry
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .02
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