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An outbreak of hepatitis A associated with salted clams in Busan, Korea
Epidemiology and Health
2022 .01
Seedling of natural spats of Manila clam, Ruditapes philippinarum and their intermediate culturing using a pond culture system
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Characterizing the efficacy of sodium hypochlorite on potential infectivity of human norovirus GII.4 using propidium monoazide with RT-qPCR and quality assessments in manila clams (Ruditapes philippinarum)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
서식지 적합성 평가를 이용한 수변지역 핵심 보전지역 선정 - 수달을 대상으로 -
환경복원녹화
2015 .01
Comparison of quality characteristics of shell-attached frozen baby clam manufactured by Different Processing method
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Tilt variation and wake turbulence in the otter board of a bottom trawl during fishing operations
수산해양기술연구
2017 .01
Experiment on the improvement of Manila clam (Ruditapes philippinarum) seed production using Down-Welling systems
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
여자만 입구 해역에서 소형기선저인망에 어획된 어류의 종조성 및 군집분석
어업기술연구소보고
2020 .02
울진 연안에서 기선저인망에 어획된 어류의 종조성 및 계절변동
어업기술연구소보고
2020 .02
Soy sauce by using baby clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Processing and Keeping Quality of Retort Pouched Seasoned Baby Clam
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Processing and quality properties of garlic sauce using baby clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Sensory, Microbiological and Physicochemical qualities of Manila clam during cold storage at refrigeration temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Processing and quality properties of paprika sauce using baby-clam Tapes philippinarum
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
제조방법을 달리하여 제조한 껍질붙은 냉동바지락(Tapes philippinarum)의 껍질 개패율 및 품질특성 비교
한국수산과학회지
2016 .12
Comparison of Extractive Nitrogenous Constituents in the Three Species of Raw Bloody Clams
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2019 .05
A STUDY OF IMMUNOMODULATORY EFFECTS OF MANILA CLAM CHALLENGED WITH LIPOPOLYSACCHARIDE (LPS) USING OLIGO MICROARRAY ANALYSIS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
DIFFERENTIAL INFLUENCES OF OCEAN ACIDIFICATION AND HYPOXIA ON RED ABALONE AND MANILA CLAMS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Data collection for artificial intelligence development of seed production of bivalves (manila clam, cockle)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
완도지역 패류(전복, 바지락)의 영양성분 및 전자센서를 이용한 기본 맛 성분 비교
한국식품영양과학회지
2021 .09
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