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Identification of a Novel DFR-A Mutant Allele Determining the Bulb Color Difference between Red and Yellow Onions (Allium cepa L.)
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Identification of the Gene Responsible for a Pink Bulb Color in Onion (Allium cepa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Transposition of a Non-autonomous DNA Transposon in the Gene Coding for a bHLH Transcription Factor Results in a White Bulb Color of Onions (Allium cepa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Isolation of Full-length Actin7-like Gene in Onion (Allium cepa)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Antioxidant Activity of Hot Water Extracts from Allium cepa L. (Onion) Skins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of cutting of seedlings at planting on the growth and yield in onions (Allium cepa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Quality characteristics and antioxidant activities of onion (Allium cepa L.) peels extracts by extraction methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
양파 자주식 소형 수집기 적용 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Genetic Characterization of Two Contrasting Bulb Onion Lines (Allium cepa L.) under Photoperiod and Drought Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
양파(Allium cepa L.)의 생리반응에 미치는 온도구배터널 내 상승온도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
양파 생육예측을 위한 과정기반 모형 개발
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Genetic Analysis of the Interaction between G and R Loci Involved in the Determination of Bulb Colors in Onion (Allium cepa L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
몇 가지 방법이 양파 구 비대기 고온 회피에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Enhancement of Anti-hyperglycemic Activity of Jeju Onion (Allium cepa L.) extract by Heat-treatment Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Correlations Between Flavonols and Antioxidant Properties of 8 Red Onions (Allium cepa L.) by using Principle Component Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Variation of Anthocyanin Content and Bulb Size in Onion (Allium cepa L.) Accessions
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of Onion (Allium cepa L.) Flesh and Peel Fraction on Cognitive Function and Industrial Availability Assessment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Efficacy Assessment of Allium cepa Extract in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Identification of Bioactive Compounds and Evaluation of Calorie Restriction Effect of Heat-processed Onion Product (Allium cepa L. Extract)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Variation in Seed Yield and Yield-related Traits of Onion (Allium cepa L.) Germplasm Collections
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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