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Curcuma longa L. Extracts Have Antioxidant Properties and Prevent NAFLD
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. Supplementation on Muscle Function in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Turmeric ( Curcuma longa L.) extract enhances the immune response in RAW264.7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Curcuma longa L. Extracts on MIA-induced Animal Model of Osteoarthritis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Aqueous Extract from Curcuma longa L. on Exhaustive Exercise Capacity in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Hot Water Extract from Curcuma longa L. on H₂O₂-Induced Oxidative Stress in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-inflammatory effect of major compounds of Curcuma longa L. and Carthamus tinctorius
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective effect of Curcuma longa L. extract on CCl4-induced acute hepatic stress
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Protective Effect of Curcuma longa L. on Alcoholic Fatty Liver in C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Curcuma longa L. Inhibits Free Fatty Acid-induced Lipid Accumulation in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of Extraction Conditions for Antioxidant Components Containing Curcuma longa (Turmeric) Leaves using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quantitative Determination of Curcuminoids Contents from Tumeric (Curcuma Longa L.) Marketed in Seoul Area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Curcuma longa L. Extracts Alleviates the Progression of Non-Alcoholic Fatty Liver Disease in HepG2 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A high-value plant-based cutlet with turmeric (Curcuma longa) powder, which is a natural source of antioxidants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Comparison of Total Phenolics Compounds and Anti-oxidant and Anti-genotoxicity Activity of Turmeric (Curcuma longa L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Structural and Chemical Properties of Anti-metastatic Polysaccharide Purified from Turmeric (Curcuma longa L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Extraction Condition-based Analysis of Ingredient Contents in Curcuma longa Extracts Domestically Produced in Korea
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Multivariate Analysis on Agronomic Characteristics of Curcuma longa Germplasm
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Curcuma longa L. Extract and Curcumin Derivatives Inhibit Inflammation and Apoptosis through the Expression of HO-1 in HT-29 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
울금 천연염색 한지의 색상 견뢰도 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2023 .04
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