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이용수
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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벼 작황예측을 위한 작물생육모형을 활용한 기상조건 비교 방법
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
Rice cultivars adaptable for rice based cropping systems in a paddy field in the Yeongnam plain area of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
충남평야지에서 극조생 ‘빠르미’ 벼 이앙시기에 따른 생육 및 품질 변화
한국육종학회지
2022 .12
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Relationship between rice grain quality traits and starch pasting properties using early maturing rice cultivars in Chungnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
이앙시기 변경에 의한 쌀 수량 및 품질변화 연구
한국육종학회지
2022 .09
Effect of different transplanting and harvest times on yield and quality of pigmented rice cultivars in the Yeongnam plain area
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .09
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The Study of Applicability to Fixed-field Sensor for Normalized Difference Vegetation Index (NDVI) Monitoring in Cultivation Area
한국토양비료학회지
2015 .12
이앙시기 및 담수심 변화에 따른 논벼 수요량 변화 분석
한국농공학회논문집
2021 .01
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
관개기법 변화에 따른 벼 생육 모의
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
The Changes in Storage Characteristics of Milled Rice under Different Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
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