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이용수
Abstract
Ⅰ. 서론
Ⅱ. 분석 방법 및 자료
Ⅲ. 분석 결과
Ⅳ. 요약 및 결론
References
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Effects of the lunar cycle in the catch composition and total catch of stationary lift nets in the coastal waters of Miagao, Iloilo, the Philippines
수산해양기술연구
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Community structures of zooplankton and indicator species in the East Sea, Yellow Sea, and northern East China Sea in winter
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비협력적 어업 관리가 한국 오징어 어획량에 미치는 영향
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2025 .02
이복자돈과의 체중별 합사가 자돈의 체온변화에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
생활사 기반 모델을 이용한 동해 명태(Gadus chalcogrammus)의 개체군 평가
한국수산과학회지
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Effect of organic acids on the formation of biogenic amines in fermented anchovy sauce comprising raw anchovy materials with different levels of freshness
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2021 .04
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