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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
적요
Literature cited
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Expression of Genes Related with Skin Coloration and Sugar Accumulation in Fruits at Ripening Stages of Apple Treated High Temperatures
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Expressions of Cell Wall Modification Related Genes in ‘Bluecrop’ Highbush Blueberry (Vaccinium corymbosum) Fruits during Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Selection of Differentially Expressed Genes in Response to High Temperature from Transcripts of Ripening Citrus Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Determination of the Harvest Date and Ripening Phase of ‘Seolhyang’ Strawberry
시설원예·식물공장
2020 .01
조 · 만생종 단감 과실의 발육 단계별 차등적 발현 유전자 분석
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
수확 전 K₂SO₄ 시비에 의한 ‘홍로’ 사과 과실의 착색과 밀병 발생
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Analyses of Hormones, Gene Expressions, and Metabolites Related to the Capsicum annuum Fruit Ripening
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Development of a Gene-based Marker for the Non-ripening (Nor) Gene in Cultivated Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
저장온도 처리가 ‘홍로’ 사과의 과실품질과 과피장해 발생에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Gene Expression Related to Ripening in High Temperature during Coloration Stages of ‘Haryejosaeng’ and ‘Shiranuhi’ Mandarin Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
방풍망 차광시설 및 미세살수 처리가 ‘홍로’ 및 ‘후지’ 사과나무의 생육환경 및 과실 품질에 미치는 영향
시설원예·식물공장
2019 .04
Metabolomic Profiling and Antioxidant Activity of ‘Hayward’ and ‘Haegeum’ Kiwifruit Cultivars Following Exogenous Ethylene Treatment
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Transcriptome Analysis of Ripening ‘Fuji’ Apple Fruits in Response to High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
사과 품종별 성숙에 따른 유용성분 함량 변화
한국식품영양학회지
2019 .01
Deciphering Interaction between Ethylene and Gibberellin on Ripening in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
홍로 사과의 크기와 품질과의 상관
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
수확 전 착색제 및 다공질 반사 필름 처리에 의한 ‘홍로’ 사과의 착색과 과실품질
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
숙기 및 과피색에 따른 배 무봉지 재배 과실 품질
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
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