지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
INTRODUCTION
Fatty Acid Structure-Function Activity
Antimicrobial Fatty Acid Monoesters
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Determination of Fatty Acid Composition and Total Trans Fatty Acids in Meat Products
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Effects of ω-3 Fatty Acid Supplementation in pigs
동물생명과학연구
2014 .06
Concentration of Medium Chain Fatty Acids from Coconut Oil by Supercritical CO₂ Extraction
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Antimicrobial Effect of Short-Chain Fatty Acids against Saccharomyces cerevisiae
Food Science and Biotechnology
1996 .03
Gas Chromatography에 의(依)한 미강유(米糠油)의 지방산분석(脂肪酸分析)
Applied Biological Chemistry
1968 .01
Seasonal variation in fatty acid composition in various parts of broccoli cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2013 .12
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회지
1992 .01
[PL-1] Anti-inflammatory Effects of Omega-3 Fatty Acids Variability Due to Age and Genotype?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Influence of Organic Acid or Ester Addition on Kimchi Fermentation
Food Science and Biotechnology
1995 .09
Fructooligosaccharides Alter Profiles of Fecal Short-Chain Fatty Acids and Bile Acids in Rats
Food Science and Biotechnology
2006 .02
Fatty Acid Composition and Volatile Constituents of Protaetia brevitarsis Larvae
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .06
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
감 껍질 분말의 급여가 돈육의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
서울시 일부 제과점 제품의 지방산 조성 및 트랜스지방 함량 분석
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
Evaluation of Three Candidate Genes Affecting Fatty Acid Composition in Pigs
한국축산식품학회지
2012 .01
n-3 지방산과 건강
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
1992 .01
Determination of Fatty Acid Composition in Soybean Seed Using Near Infrared Reflectance Spectroscopy
한국육종학회지
2005 .01
One-step transesterification reaction using methanol-stable lipase for omega-3 fatty acid ethyl ester production
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Characterization of Fatty Acids in the Fatty Glycerides and Free Fatty Acids from Nelumbo Nucifera (lotus) Seeds Ethanol Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
0