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발아콩에서 대사유도물질 처리에 의한 isoflavone 대사 관련 유전자 IFS와 IFR의 발현 양상과 isoflavone 생합성 변화
한국육종학회지
2007 .01
[CQ-8] Effects of Isoflavones Supplementation on Bone Mineral Density and Sex Hormones in Postmenopausal Women with Osteoporosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
사료 내 Isoflavone 및 항산화 물질 첨가에 의한 양계 생산성과 항산화작용에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
이소플라본 보충이 난소절제 흰쥐의 골대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2001 .08
Effects of Red Ginseng Supplementation on Menopausal Symptoms and Cardiovascular Risk Factors in Postmenopausal Women
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[S13-3] Isoflavone and Bone Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Optimization of Hydrolysis and Extraction Conditions for Isoflavones in Defatted Soybean Meal
Food Science and Biotechnology
1999 .08
Enrichment of Isoflavone Aglycones in Extracted Soybean Isoflavones by Heat and Fungal β-Glucosidase
식품과학과 산업
2001 .12
[P6-02] Research of Climacteric Obesity Treatment Effect by the Arrowroot Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Isoflavone Contents in Some Varieties of Soybean
Food Science and Biotechnology
1996 .06
[S1-4] Current Studies of Isoflavone Efficacy (Focus on Bone Health)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
광 조건에 따른 발아 콩의 isoflavone 함량 비교
한국약용작물학회 학술대회논문집
2014 .10
Changes in Isoflavone Contents during Maturation of Soybean Seed
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
Correlation of Dietary Intake and Serum Lipid Levels in Postmenopausal Women
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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