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Anti-Inflammatory Effect of Doenjang in DSS Induced Colitis Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-Inflammatory Effect of Saengshik on Dextran Sulfate Sodium (DSS) and DSS+High Fat Diet (HFD)-Induced Colitis in C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Red Ginseng Oil Attenuates the Inflammatory Response via Modulating MAPK Signaling Pathways on AOM/DSS-induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Abundance of Fecal Butyrate-producing Bacteria and Inflammatory Markers in Ulcerative Colitis Patients: A Comparative Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Fermented Sea Tangle on DSS Induced Colitis in C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anticolitis Effect of Jangkangwhan (a mixture of colonic healthy foods) on DSS-Induced Ulcerative Colitis in ICR Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Anti-Colitic Effect of Purple Carrot on Dextran Sulfate Sodium (DSS)-Induced Colitis in C57BL/6J Mice
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Protective Effect of BB-12 against DSS-Induced Colitis by Inhibition of Colorectal Apoptotic Death
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-colitis Effects of Deonjang-Bamboo Salt Ramyeon (Korean instant noodle) on DSS-induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Anti-inflammatory Effects of Ginger and Processed (Beopje) Ginger Extracts on DSS Induced Colitis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Protective Effect of Rosmarinic Acid on AOM/DSS Induced Colitis Associated Colon Cancer Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
DSS의 設計模型과 關聯要因에 관한 硏究
한국항만경제학회지
1996 .07
Enhanced Anticancer Effects of Mixed Cultures and Korean Traditional Doenjangs on AOM/DSS Induced Colitis-associated Colon Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
홍팔삭-숙지황 복합추출물이 DSS로 유발된 동물 모델의 궤양성 대장염에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Enhanced Preventive Effects of Long Term Fermented Soy Sauce on AOM/DSS Induced Colitis-associated Colon Carcinogenesis in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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