지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P2-14] Vitamin B1 and Niacin Contents of Key Foods in the Korean Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Construction of Vitamin E Database for Korean Restaurant Foods in 2013
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Construction of Folate Database for Korean Restaurant Foods in 2013
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
국내 식품 중 구이, 찜, 볶음, 조림에 존재하는 수용성 비타민 B<sub>1</sub>, B<sub>2</sub> 그리고 B<sub>3</sub> 함량 조사
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Cholesterol Contents of Foods for Nutrient Database in 2015
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Elderly-Friendly Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[S5-1] Functional Properties of Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Traditional Korean Foods on Health Outcomes of the Healthy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quantitative Sensory Evaluation of Korean Traditional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of Flavors in Foods
식품과학과 산업
2001 .09
우리 전통식품의 현황
식품산업과 영양
2007 .06
Korean Traditional Fermented Foods and Global Strategy
식품저장과 가공산업
2015 .12
A Study on the Activities of α-Amylase and Protease in Enzyme Foods and Enzyme-Shaped Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Problems of Lipid Oxidation in Foods
한국식품영양과학회지
1987 .08
0