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[S12-2] Soy Isoflavones and Bone Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Stone Cell Inhibit Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[OP-03] Pycnogenol inhibit lipid accumulation in 3T3-L1 adipocyte through reduced ROS production associated with NOX4 and antioxidant enzymes responses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Soy Isoflavones and Soyasaponins: Characteristics and Physiological Functions
Applied Biological Chemistry
2005 .01
Production of Reactive Oxygen Species and Changes in Antioxidant Enzyme Activities during Differentiation of 3T3-L1 Adipocyte
Applied Biological Chemistry
2009 .01
사료 내 Isoflavone 및 항산화 물질 첨가에 의한 양계 생산성과 항산화작용에 관한 연구
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2005 .11
[S12-3] Molecular Mechanisms of Soy Isoflavones on the Development of Atherosclerosis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Pepper Seed Extract on Glucose Transport and Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Mechanisms of Soy Isoflavones in Prostate Cancer Prevention and Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Soy Isoflavones have Influence on Cadmium Toxicity in Bone
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2004 .01
Inhibitory Effect of Citrus Peel Extract on Lipid Accumulation of 3T3-L1 Adipocytes
Applied Biological Chemistry
2011 .01
Preventive Effect of Soy Isoflavones on Cadmium-induced Bone Loss
한국식품위생안전성학회 학술발표대회
2004 .01
재배 콩나물 저장 중 온도처리가 isoflavone 함량에 미치는 영향
경북대농학지
2008 .01
Hydrolyzed Red Ginseng Extract inhibits Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
3T3-L1 세포분화 중 지방축적 및 ROS 생성에 대한 잔가시 모자반 추출물의 효과
Food Science and Preservation
2012 .06
Development of LC-MS/MS Method for Determination of Soy Isoflavones in Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
[P10-206] Effects of Genistein and/or Carnitine Treatment on Cellular Lipid Accumulation in 3T3-L1 Adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Fucoxanthin Suppresses Lipid Accumulation and ROS Production During Differentiation in 3T3-L1 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[PL-2] Skeletal Effects of Soy Isoflavones in Humans : Bone Mineral Density
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Comparison of Fermentative Characteristics, Isoflavone Contents, and Biological Activities in the Soy Leaves with High Isoflavone Contents by Various Lactobacillus plantarum Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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